Om Os

Byrumsinventar - Sociale møbler på marinaen i Kolding

Vi elsker sociale møbler

TimberNest er en start-up fra Odense, der vil udfordre måden vi er sociale på i vores moderne samfund. Vi engagerer os i det autentiske samspil mellem mennesker ved at designe sociale møbler, der skaber grobund for naturligt samvær.

Vores produkter skaber et fundament for udvikling af relationer mellem mennesker og inviterer til aktivitet. TimberNest stimulerer brugerens kreativitet, og frister nysgerrige sjæle med sit nytænkende danske design.

Samtidig stiller vi krav til os selv om at vores produkter skal være af god kvalitet og så bæredygtige som muligt.

Seks ingeniørstuderende skabte et møbel..

I foråret 2016, stod seks unge ingeniørstuderende fra Syddansk Universitet over for et semesterprojekt. Opgaven lød på at designe et møbel til Odense-festivalen Tinderbox. Møblet skulle være med til at skabe en hyggelig og social atmosfære for de mange festivalgæster.

De studerende gik i tænkeboksen og sådan opstod den første prototype på en TimberNest. Tinderbox var så begejstrede for slutproduktet, at de bestilte de første 10 TimberNests, der nogensinde er blevet produceret.

Sociale møbler på Tinderbox
Kristian - stifter af TimberNest, virksomheden bag de populære sociale møbler

..én tog det videre og skabte en virksomhed.

Kristian var en del af projektgruppen, der udviklede vippemøblet, som Tinderbox forelskede sig i. Som tidligere efterskole- og højskolelev så han hurtigt potentialet i at skabe møbler, der kan bringe folk tættere på hinanden i en tid, hvor vi oplever en stigende individualisering i samfundet.

Han har siden bygget virksomheden TimberNest på netop dét koncept og med blod, sved og tårer knokler han hver dag for at udvikle og udbrede sociale møbler.

I forbindelse med SDU Startup Station Night 2021 blev der lavet et lille portræt af TimberNest, hvor Kristian fortæller historien bag virksomheden.

Mød teamet bag TimberNest

Kristian Grove

Kristian Grove

Founder & Ejer
kgp@timbernest.dk

Piotr

Piotr Janasz

Produktionsansvarlig

Søren

Søren Lekbo

Konceptudvikler &
Salgsansvarlig
sl@timbernest.dk
+45 71 79 11 05

Lasse 2

Lasse Lauritzen

Salgskonsulent
lcl@timbernest.dk
+45 71 79 11 03