fbpx

TimberLog

En parkbænk i et flot nordisk design med lækre bløde linjer. Passer godt sammen med resten af møblerne i TimberNest-serien. Kan både fås som enkelt eller dobbelt design.

Naturlige materialer

TimberLog produceres af træ fra danske skove. Træ er et naturligt og miljøvenligt materiale, der både ser godt ud i grønne parker og grå byrum.

Plads til 4 eller flere

En parkbænk skal helst have plads til flere og TimberLog har en længde, der gør at der er plads til mindst 4 personer.

Cirkulært design

Vores parkbænk er designet ude fra cirkulær økonomiske principper som design mhp. på adskillelse, lang levetid og med genanvendelige materialer.

En klassisk parkbænk i samme nordiske inspirerede formsprog, som resten af vores produkter. Bænken passer godt ind i både
naturområder, byrum og parker. 

  • Vejrbestandig
  • Kan fastmonteres til underlaget
  • Nem at vedligeholde

Dimensioner:
L: 2000mm
H: 450mm
B: 350mm

Materialer:
Sider: Bodex
Skruer: Rustfrie A4-skruer
Trælameller: Egetræ/douglas gran

Dansk Egetræ:
+25 års holdbarhed i brugsklasse 3 (DS/EN 413)
Lameller i egetræ på vores byrumsmøbler

Dansk Douglas Gran:
10-15 års holdbarhed i brugsklasse 3 (DS/EN 413)
lameller i douglasgran på vores byrumsmøbler

TimberLog med indbygget Hoffmann Klods

Vores klassiske TimberLog er blevet udstyret med en indbygget Hoffmann Klods. Hoffman klodsen er tung og gør det optimalt at stille som afskærmning for biler. Samtidig er designet enkelt og kan bruges i de fleste sammenhænge. 

Bænken er perfekt til dig der skal holde større arrangementer og skal bruge noget der kan afskærme for biler, men stadig kan bruges som siddepladser. 

Lad os gøre arbejdet for dig

Vedligehold og bæredygtighed går hånd i hånd. Vi producerer møbler, der kan holde længe, men du kan forlænge levetiden og møblets bæredygtighed ved at give det et en kærlig hånd i ny og næ. Du kan gøre det selv eller lade os gøre det.

Produktion af byrumsmøbler og sociale møbler, der skaber mere naturligt samvær

Hjemmesiden bruger cookies og lignende teknologier, for at tilpasse indhold og annoncer, til at levere funktioner på sociale medier og til at analysere vores trafik.