Cases

TimberNest på Tinderbox 2023 var en fest!


Tjek denne fine video ud som giver et lille indblik i stemningen vores møbler giver når de er i event miljø

Byrumsinventar fra TimberNest, der skaber naturligt samvær

Socialt byrumsinventar i skolegården

Ida Holst Skole i Svendborg er blevet to vippemøbler rigere. En forældregruppe gik sammen om at søge penge til fornyelse af udearealerne og købte i den sammenhæng to TimberNests, som eleverne kan få glæde af i frikvarterene. 

Plads til madpakkehygge i Odense Zoo

Odense Zoo var de første til at tage vores nye årsudlejningskoncept til sig. Parken har lejet fire udendørs møbler i et år og valgt at placere dem foran madpakkehuset, Atollen. Her kommer de til at skabe rammer for hyggelige madpakkestunder det næste års tid. 

Udlejning af byrumsinventar på årsbasis til Odense Zoo
Sociale møbler og byrumsinventar på gågaden i Hjørring

Grønne hyggekroge i Hjørring midtby

I sommeren 2021 lejede Hjørring Handel nyt byrumsinventar til gågaden. De 10 udendørs møbler var en del af initiativet Sommerby Hjørring, som udover at skabe liv og glade sommerdage, skulle få gang i handelen igen ovenpå halvandet år med coronanedlukninger.

TimberNests lyser op på Roskilde ´19

I juli 2019, udlejede vi seks festivalvenlige TimberNests med LED-lys i til Roskilde Festival. Lysene var batteridrevne, så der stadig var mulighed for at rykke rundt på de udendørs møbler.

Sociale møbler på Roskilde Festival
Byrumsinventar - Sociale møbler på marinaen i Kolding

Byrumsinventar pryder marina i Kolding

Kolding Kommune’s nye bydel, Marina City skal være et flagskibsprojekt på bæredygtig byudvikling og derfor stiller kommunen store krav til byggeri og byrumsinventar i området. 

Vi har leveret to TimberNests inkl. service aftale til området. Her er siderne lavet af genbrugsplast og stellet af stål, så lameller kan udskiftes utallige gange. Desuden kan møblerne skilles ad ved endt brug, så materialerne kan bruges igen.

Mere sommerliv i Givskud Zoo

I sommeren 2021 lejede Givskud Zoo byrumsinventar, som har stået rundt omkring i parken i 2,5 måned i højsæsonen. De ti møbler har både været omdrejningspunkt for samtaler mellem forældrene, mens børnene har leget på legepladsen ved siden af, mens også for en gyngetur for hele familien – store som små.  

Sociale møbler, der skaber mere naturligt samvær: Udendørs loungemøbler på plænen i Givskud Zoo.
TimberNest: Sprødt byrumsinventar, der skaber stemning og ophold.

Nyt byrumsinventar på torvet

I juni 2018 leverede vi tre TimberNests til torvet i Nykøbing Falster, der skal skabe ophold i byens rum til glæde for byens borgere og lokale erhvervsliv.  

Møblerne har siden været en fast attraktion for gyngeglade besøgende. De udendørs møbler har også skabt ramme omkring nogle af de mange arrangementer byen har holdt, som fx DM i landevejscykling, og sommerkoncerter. 

TimberNests skaber liv i gågaden

I 2017 leverede vi seks udendørs møbler til Kongensgade Nord. De sociale byrumsmøbler er en del af en indsats om at skabe ophold og  liv i den nordlige del af gågaden og har siden 2017 været fast byrumsinventar i bydelen. 

I 2020 har vi udført vedligehold på møblerne, for at forlænge levetiden. 

Udlejning af byrumsinventar til events, festivaler og virksomheder