Service og vedligehold

Service og bæredygtighed går hånd i hånd - her servicerer Kristian et møbel

Lad os gøre arbejdet for dig

Den nemme løsning er at lade os stå for at vedligeholde dit møbel. Vi har indgående kendskab til møblet og kan nemt og hurtigt udskifte lameller med nye og slibe og oliere møblet, så det fremstår pænt igen.

Vi henter møblet, vedligeholder det og bringer det så tilbage til dig igen, så du slipper for at røre en finger eller allokere mandetimer til det. Det er en god idé at vedligeholde dit møbel en gang ca. hvert andet til hvert tredje år.

Værn om dit møbel og forlæng levetiden

Vedligehold og bæredygtighed går hånd i hånd. Vi producerer møbler, der kan holde længe, men du kan forlænge levetiden og møblets bæredygtighed ved at give det et en kærlig hånd i ny og næ. Du kan gøre det selv eller lade os gøre det.

Service og bæredygtighed går hånd i hånd - vi forlænger levetiden på vores møbler ved at passe godt på dem
Service og bæredygtighed går hånd i hånd - vi forlænger levetiden på vores møbler ved at passe godt på dem

Vi skal passe godt på det vi har

Vi ved efterhånden alle at brug-og-smid-væk kulturen er skadende for vores klode. Derfor har TimberNest fokus på bæredygtighed i vores produktion, samtidig med at vi går op i at vores møbler kan holde så længe som muligt.

Vedligehold er en vigtig del af denne filosofi, og derfor passer vi rigtig godt på alle vores udlejningsmøbler og håber at du vil passe godt på det møbel du køber eller lejer af os.