fbpx

TimberRest

En udendørs bænk i et flot nordisk design, der giver dig mulighed for at nyde solen, udsigten og gode øjeblikke sammen med andre.

Føl dig let som en fjer

TimberRest er designet ud fra Zero Gravity princippet, så du ligger ekstra godt, når du slænger dig i din solbænk.

Plads til 2 eller flere

Glæden er dobbelt så stor, når man deler den med andre. Vores udendørs bænk har plads til to, så du kan nyde solen med en ven.

Sol eller skygge?

Du vælger selv om du vil have sol eller skygge. TimberRest er nemlig en udendørs bænk, der kan dreje 360 grader rundt om sig selv.

TimberRest er en udendørs bænk for to eller flere, der kan dreje 360 grader rundt om sig selv. Bænken er designet ud fra zero gravity princippet, så brugeren får en fornemmelse af at være vægtløs, når vedkommende sidder i den. Vores udendørs bænk kan desuden vippes i tre indstillinger, så man selv kan bestemme hvor tilbagelænet den skal være. Med sit nordiske design passer TimberRest både ind i grønne haver eller grå byrum.

  • Vejrbestandig
  • Kan fastmonteres til underlaget
  • Kan lejes eller købes

Dimensioner:
L: 1200mm
H:1200mm
B:1200mm

Materialer:
Sider: Genbrugsplast
Skruer: Rustfrie A4-bolte
Stel og Fod: Galvaniseret stål
Trælameller: Egetræ/douglas gran

Dansk Egetræ:
+25 års holdbarhed i brugsklasse 3 (DS/EN 413)
Lameller i egetræ på vores byrumsmøbler

Dansk Douglas Gran:
10-15 års holdbarhed i brugsklasse 3 (DS/EN 413)
lameller i douglasgran på vores byrumsmøbler

Lad os gøre arbejdet for dig

Vedligehold og bæredygtighed går hånd i hånd. Vi producerer møbler, der kan holde længe, men du kan forlænge levetiden og møblets bæredygtighed ved at give det et en kærlig hånd i ny og næ. Du kan gøre det selv eller lade os gøre det.

Produktion af byrumsmøbler og sociale møbler, der skaber mere naturligt samvær

Hjemmesiden bruger cookies og lignende teknologier, for at tilpasse indhold og annoncer, til at levere funktioner på sociale medier og til at analysere vores trafik.