Spar 20% på vores forårspakke

Uanset om du er mest til snobrød omkring bålet med familien, rosévin på terrassen med veninderne eller en kold øl i haven sammen med gutterne, så er kan vores forårspakke skabe rammerne for hyggen. 

Vi har sammensat en forårspakke med TimberChairs og et Loungebord. Bordet er eksklusivt for denne kampagne og og forhandles kun i forbindelse hermed.

Lige nu sparer du i alt 6.300 kr. på denne forårspakke, sammenlignet med vores normale priser. Pakken er inklusiv levering til i Danmark til brofaste øer og indeholder: 

4 TimberChairs

1 Loungebord

Pris: 25.750 kr. inkl. moms

Det perfekte loungemøbel til events og arrangementer

TimberChair

Et loungemøbel i nordisk design perfekt til vin på terrassen eller bålhygge i haven. Skab hyggelige loungeområder ved at placere den i flok. Med sin kurvede bund byder TimberChair ligesom de andre byrumsmøbler i serien op til leg og afslapning. Møblet er robust og kan holde udenfor i alt slags vejr. Det er nemt at flytte fra sted til sted i haven. 

Ideel til bålhygge

TimberChair er det perfekte loungemøbel omkring bålstedet. Man sidder tæt på jorden og kan nemt læne sig frem mod ilden med sit snobrød.

Hygge & samvær

Placeret i flok fungerer vores loungemøbel som samlingspunkt for en hyggelig stund i gårdhaven eller på terrassen.

Perfekt til events

TimberChair er nem at flytte og er derfor ideel til at skabe hyggelige loungeområder til havefester og andre arrangementer.

Specifikationer

TimberChair:
L: 755mm
H: 655mm
B: 600mm

Bord:
L: 1600mm
H: 500mm
B: 600mm

Sortebro Kro, Odense

Se hvordan vores møbler produceres

Dét, at ville være bæredygtig, er en del af vores DNA og den måde vores virksomhed opererer på. Vi forsøger hele tiden at mindske vores negative miljø aftryk og øge vores positive aftryk.

Sociale møbler foran Atollen i Odense Zoo

Hvad

TimberNest designer og producerer sociale møbler, der skaber rammen om samvær. Bæredygtighed spiller en central rolle i både design og produktion

Hvordan

Ved at bygge på cirkulær-økonomiske principper, såsom modularitet, upcycling og reparation, kan vi strække materialernes levetid og udnytte vores alles ressourcer bedre.

Hvorfor

Fordi vi stræber efter at skabe en virksomhed, der sætter positivt aftryk på mennesker, samfund og klima.