Cases

Vores udendørs møbler kan skabe socialt samvær og ophold i mange sammenhænge. Her på siden finder du et udpluk af de løsninger vi har leveret til vores kunder rundt omkring i Danmark.  

Grønne hyggekroge i Hjørring midtby

Hjørring Handel lejede 10 TimberNests til gågaden i Hjørring i sommeren 2021. Møblerne var en del af initiativet Sommerby Hjørring, som udover at skabe liv og glade sommerdage, skulle få gang i handelen igen ovenpå halvandet år med coronanedlukninger. 

De 10 TimberNests blev placeret i små grønne lommer ned langs med gågaden, så handlende havde mulighed for at tage et lille hvil og en vippetur.

 

Mere sommerliv i Givskud Zoo 

I sommeren 2021 lejede Givskud Zoo ti møbler, som har stået rundt omkring i parken i 2,5 måned i højsæsonen. Møblerne har både været omdrejningspunkt for samtaler mellem forældrene, mens børnene har leget på legepladsen ved siden af, mens også for en gyngetur for hele familien – store som små. 

Møblerne har nærmest været en forlystelse i sig selv. Vi har fået tilbagemeldinger om børn, der hellere ville lege i en TimberNest end med far og mor hjem igen. 

 

Cirkulære TimberNests pryder marina i Kolding 

Kolding Kommune’s nye bydel, Marina City skal være et flagskibsprojekt på bæredygtig byudvikling og derfor stiller kommunen store krav til byggeri og byrum i området. Bl.a er molerne af genanvendt plastic og byggeri i området skal certificeres efter den skrappe bæredygtighedsstandard DGNB Guld. 

Vi har leveret to cirkulære TimberNests til området. Her er siderne lavet af genbrugsplast og stellet af stål, så lameller kan udskiftes utallige gange. Desuden kan møblerne skilles ad ved endt brug, så materialerne kan bruges til nye udendørs møbler. 

Kolding Kommune har også tilkøbt en service-aftale, hvor møblerne vedligeholdes en gang årligt, så levetiden forlænges.

Lysende møbler skaber gyngende stemning på Roskilde Festival

I juli 2019, udlejede vi seks festivalvenlige TimberNests med LED-lys i til Roskilde Festival. Lysene var batteridrevne, så der stadig var mulighed for at rykke rundt på møblerne. 

Denne specialopgave var en del af festivalens opvarmningsområde og skabte en ekstra hyggelig atmosfære på en ellers grå og regnvåd festival, når de farvestrålende lys i møblerne var tændt. 

Nye opholdssteder på Torvet i Nykøbing F.

I juni 2018 leverede vi tre TimberNests til torvet i Nykøbing Falster, der skal skabe ophold i byens rum til glæde for byens borgere og lokale erhvervsliv. Møblerne har siden været en fast attraktion for gyngeglade besøgende. De udendørs møbler har også skabt ramme omkring nogle af de mange arrangementer byen har holdt, som fx DM i landevejscykling, og sommerkoncerter. 

Kunde: Guldborgsund Kommune

TimberNests skaber liv og vippeglade dage i Odense’s gågade

I 2017 leverede vi seks udendørs møbler til Kongensgade Nord. De sociale byrumsmøbler er en del af en indsats om at skabe ophold og  liv i den nordlige del af gågaden og har siden 2017 været fast byrumsinventar i bydelen. 

I 2020 har vi udført vedligehold på møblerne, for at forlænge levetiden. 

Kunder: Odense Cityforening, Odense Kommune.