Vores møbler

Sociale møbler designet og produceret på Fyn

Timbernest designer og producerer sociale møbler i træ fra danske skove. Vores møbler er udviklet til at skabe liv og socialt samvær i gågader, parker og byrum samt på torve og festivaler. Vi prioriterer kvalitet og holdbarhed højt, så vores produkter kan glæde kunder så længe som muligt.

Sociale møbler

“I sommeren 2020 lejede vi 3 TimberNests til torvet i Slagelse, hvor de har haft stor effekt på at skabe ophold på torvet til glæde for byens butikker og erhverv. Møblet bringer et nyt udtryk i bybilledet og giver rammer til leg og social tid på tværs af generationer. Efter lejens udløb valgte vi at erhverve møblerne som fast udstyr i byens rum. Servicen som Kristian og resten af holdet leverer, gør at vi kommer til at bruge dem igen.”

 

Helle S. Madsen – Eventkoordinator, Business Slagelse

Produktion af møbler:

I produktionen af vores sociale byrumsmøbler, har vi stort fokus på bæredygtighed. Det gør vi i høj grad ved at bruge lokal arbejdskraft og lokale leverandører, hvilket minimerer transportafstande for vores produkter. Vores træ er Dansk og skovet på Fyn. Derudover har vi fokus på holdbarhed og ressourceudnyttelse, hvilket betyder vi tager udgangspunkt i materialer og produktionsmetoder, der er de mest miljøbevidste.

For at minimere vores klimapåvirkning yderligere planter vi 2 træer for hvert eneste vi anvender i produktionen. Se her, hvor mange træer vi imidlertid har plantet: 

Se vores rapport over energiforbrug og CO2-udslip i forbindelse med produktionen af én TimberNest bænk:

Bæredygtig produktion af sociale møbler