Om os

Vi designer og producerer sociale møbler med fokus på kvalitet og bæredygtighed.

Vi tror på at sociale møbler gør en forskel

TimberNest er en lille start-up fra Odense, der vil udfordre måden vi er sociale på i vores moderne samfund. Vi engagerer os i det autentiske samspil mellem mennesker ved at designe sociale møbler, der skaber grobund for naturligt samvær. 

Vores produkter skaber et fundament for udvikling af relationer mellem mennesker og inviterer til aktivitet. TimberNest stimulerer brugerens kreativitet, og frister nysgerrige sjæle med sit nytænkende danske design. 

Samtidig stiller vi krav til os selv om at vores produkter skal være af god kvalitet og så bæredygtige som muligt. 

Sociale møbler - Bæredygtighed - Planter træer

Historien bag TimberNest

I foråret 2016, stod seks unge ingeniørstuderende fra Syddansk Universitet over for et semesterprojekt.  Opgaven lød på at designe et møbel til Odense-festivalen Tinderbox. Møblet skulle være med til at skabe en hyggelig og social atmosfære for de mange festivalgæsterDe studerende gik i tænkeboksen og sådan opstod den første prototype på en TimberNest. Tinderbox bestilte de første 10 TimberNests, der nogensinde blev lavet 

Et par måneder senere tomlede to af de studerende, Kristian Grove og Nicolai Isaksen til Folkemødet på Bornholm med materialer til en TimberNest under armen. De samlede den derovre og pitchede idéen for Tommy Ahlers og Christian Bason. Responsen var så god, at det gav Kristian og Nikolaj blod på tanden til at starte virksomheden TimberNest. Sammen rejste de to rundt med deres sociale møbler til festivaler i hele Danmark  

Siden da, er Nicolai gået nye veje med virksomheden Airwallet, mens Kristian overtog ejerskabet af TimberNest i 2018. Han blev færdig med sin kandidat på SDU i 2019, og har siden arbejdet fuld tid på at udvikle sociale møbler på en bæredygtig måde.