Tlf: 30 28 90 09

Team TimberNest

Kristian Grove: CEO og ejer af TimberNest
trine
Trine Simonsen: Head of Legal
Thomas Stevne Elkjær Hansen: Head of Production
Thomas Elkjær Hansen: Technical Manager
Søren Lekbo: Head of Sales
Flemming O. Nielsen: Mentor

Vores vision

TimberNest udfordrer måden vi er sociale i vores moderne samfund. Vi engagerer os i autentisk samspil mellem mennesker ved at designe sociale møbler som stimulerer naturligt samvær.

TimberNest designer og producerer sociale møbler. Produkterne skaber et fundament for udvikling af relationer mellem mennesker og inviterer til aktivitet. TimberNest stimulerer brugerens kreativitet, og frister nysgerrige sjæle med sit nytænkende danske design. 

Vi bestræber os konstant på at opbygge en bæredygtig forretning. Det betyder omtanke for både miljø og sociale- og samfundsmæssige aspekter.

 Det er derfor ikke tilfældigt, at der netop anvendes dansk træ, når vores sociale møbler skal produceres. I Danmark bevares skovarealerne, hvilket betyder at der ikke bliver fældet mere træ end der løbende er tilvækst. Bevarelsen af de danske skovarealer skaber den grundlæggende forudsætning for at træet er CO2-neutralt. 

Træ er verdens mest klima- og miljøvenlige råstof og påvirker næsten ikke atmosfæren med ekstra CO2.

I TimberNest planter vi 2 træer for hvert træ anvendt i vores produktion. 

 

Afspil video
TimberNest vil være den førende danske møbelvirksomhed som producerer bæredygtige sociale møbler og skaber grobund for autentisk socialt samvær.
#TeamTimberNest

TimberNest og de 17 bæredygtige verdensmål

 

FN’s 17 verndsmål blev den 25.september 2015 vedtaget af verdens statsledere, men det formål at sikre et fælles globalt ansvar for en bæredygtig udvikling til fordel for både mennesker, natur og dyr. Målene er ambitiøse og universelle i den forstand, at de skal guide både rige og fattige lande mod en værdig fremtid i 2030. Og i TimberNest vil vi også være med til at tage ansvar. 

I TimberNest designer og producerer vi sociale møbler. Vi tror på sammenhængen mellem fælleskabsfølelse og god mental trivsel, og ligesom de fleste andre i vores moderne samfund, er vi også en del af forskellige digitale fælleskaber.

 Det er som sådan ikke et problem, men det kan være en udfordring for de fleste af os, at balancere mellem de de digitale og de fysiske fælleskaber.

Derfor udvikler vi møbler som inviterer til socialt fysisk samvær og nærvær. Skal vi løfte vores del af det bæredygtige ansvar, mener vi at de sociale- og samfundsmæssige aspekter er mindst ligeså vigtige som de miljømæssige.

Vandmangel og begrænset adgang til sanitet er stadig en stor udfordring på verdensplan. I dag forventer man, at hver fjerde vil være påvirket af tilbagevendende vandmangel i 2050.

Vi vil på bæredygtigvis være med til at sikre at alle har adgang til vand og sanitet. I den forbindelse er bevarelse og gendannelse af vandrelaterede økosystemer som skove essentiel for adgangen til rent vand. Skovene i Danmark beskytter grundvandet mod forurening da anvendelsen af gødning og pesticider er minimal.

I TimberNest er vi dog klar over, at der lige nu er brug for hurtigere handling end nogensinde før, så vi på globalt plan kan nå vores mål i fælleskab. I TimberNest tager vi udfordringen seriøst, hvorfor vi i 2019 planter to træer for hvert træ, som indgår i vores produktion. På den måde bidrager vi direkte til gendannelsen af skovarealer og involverer samtidigt dig i vores alles grønne rejse.

 

Vi forstår verdensmålene som en motiverende ramme for vores sociale og bæredygtige initiativer. 

Som produktionsvirksomhed har vi konstant fokus på at optimere vores produktion og på den måde fremme bæredygtig effektivitet. 

Af den årsag har vi truffet et bevidst valg i TimberNest om at anvende dansk træ i vores produktion. Vores sociale møbler er derfor fremstillet af dansk træ fra danske lokale skove, hvor skovarealerne løbende bliver værnet om og bæredygtig skovdrift er i fokus.

 Helt konkret betyder det at der I danske skove ikke bliver fældet flere træer end der løbende er tilvækst, hvilket er en grundlæggende forudsætning for at for at træet dermed Co2-neutralt.

 

 

Vores skove har stor positiv indvirkning på vores miljø generelt. Skove dækker faktisk hele 30% af jordens overflade. 

Det betyder dog også, at skovene udgør vitale levesteder for millioner af dyre-, og plantearter. 

I dag ved vi, at 8% af de 8.300 dyreracer vi er bekendte med er uddøde, imens 22 procent er i fare for at uddø. Hvis vi skal stoppe den negative udvikling og tabet af biodiversitet, er vi mennesker nødsaget til at stå sammen, og kæmpe for bevarelsen af de grønne værdier på vegne af alle levende væsner. 

 

 I TimberNest planter vi helt konkret 2 træer for hvert træ, der indgår i vores produktion i 2019.

 

Vil du høre nærmere?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

 

Kontakt os

Tag kontakt og hør nærmere om mulighederne for køb og leje af vores sociale møbler i TimberNest.Vi sidder klar til at drøfte den ønsker og behov 

Close Menu