Tlf: 30 28 90 09

Følg med i TimberNest nyheder

Skal næste TimberNest eventyr være i din by, eller endda på din arbejdsplads? Skriv til os og vær med til at skabe TimberNest historie!

Nomineret til danish design award 2018

TimberNest er nomineret til Danish Design Award 2018 i kategorien "Feel Good"

Marts, 2018 - Danish Design Award 2018

Vi er glade for at kunne annoncere, at vi er blevet nomineret til Danish Design Award, hvor juryen er i gang med at udvælge finalisterne i de forskellige kategorier. Alle finalisterne bliver udvalgt d. 10 april, som vi glæder os meget til.

Vores TimberNest er med i kategorien Feel Good, som er en kategori hvor prisen går til den løsning, der formår at tale mest til menneskers følelser og sanser.

Derudover går prisen til det produkt, som juryen mener giver brugerne en sublim oplevelse.

Vi mener selvfølgelig, at TimberNest passer perfekt ind i denne kategori, og krydser fingrer for at vi vinder Danish Design Award ”Feel Good” 2018.

Vindere af Service Innovation

TimberNest vinder Venture Cup
TimberNest vinder Service Innovation - Photo Credit: Lauren McCormick

Januar, 2018 - Venture Cup 2018

TimberNest deltog i år i Venture Cup, og vi vandt kategorien, Service innovation.
Venture Cup blev afholdt i Cortex Lab ved SDU Odense, og der var 25 iværksættervirksomheder, som kæmpede i finalen d. 16/1-18.
Ud af de 25 iværksætter var der knap en tredjedel, som repræsenterer Fyn, hvor af de resterende var spredt fra de forskellige universiteter i landet.
Vi vandt kategorien med vores nye forretningsmodel, Freemimum Model, som vil gøre TimberNest meget mere tilgængeligt for flere brugere i fremtiden.

Et kreativt samlingspunkt for borgere

Januar, 2018 - Odense Kommune

I november 2017 købte Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen i samarbejde med Cityhuset og Cityforeningen seks TimberNest møbler, og valgte at placere dem inde i Odense bymidte, Kongensgade Nord.

Odense Kommune valgte, at TimberNest skulle være en del af projektet ”Sammen om Centrum”, som er et projekt af By- og Kulturforvaltningen i samarbejde med Cityforeningen og Cityhuset. Projektet går ud på at skabe plads til hygge og samvær blandt andet i Kongensgade Nord.

Kongensgade Nord er i udvikling især i restaurationsbranchen. Der kommer flere og flere restauranter, men gaden har manglet rammen for en hyggelig gade, netop fordi den har rigeligt at byde på indenfor restaurationsbranchen.

Derudover er Kongensgade Nord i fremtiden et knudepunkt for letbanen, og det er derfor også vigtigt at skabe et godt miljø i den ende af Odense. TimberNest møblerne skal skabe et mere stemningsfuldt byrum, hvor det er hyggeligt og attraktivt at slå sig ned. Møblerne inviterer til aktivitet, og drager mennesker sammen på kryds og tværs.

En Lektion i Revision

August, 2017 - Revisionsfirmaet Bent Rindom

Revisionsfirmaet Bent Rindom har netop erhvervet sig en TimberNest. Møblet skal først og fremmest give en wow-oplevelse til kunder, som kommer ind forbi og samtidig fungere som et mødested, når der skal snakkes frit og kreativt.
“Så kan vi lige gå ud i TimberNest og drøfte de vigtige emner, – det er mere privat og intimt”, siger Bent Rindom. TimberNest er en platform for naturlig kommunikation, og netop denne funktion er vigtig for Bent Rindom. 

Sådan vægter Bent Rindom TimberNest-værdier:

Sociale funktion
Nordiske design
Bæredygtighed
KILROY logo

Nye venner i KILROY

August, 2017 - Ledreborg Slot

KILROYs firmafest blev i år afholdt på Ledreborg slot i Roskilde, og TimberNest havde fået lov til at være med. Medarbejdere og samarbejdspartnere blev fløjet ind fra otte forskellige lande.
Otte TimberNest møbler kombineret med fantastiske omgivelser, festglade mennesker og et stærkts setup af Outdoorsports ApS skabte simpelthen verdens fedeste firmafest. 

Sådan vægter KILROY TimberNest-værdier:

Sociale funktion
Nordiske design
Bæredygtighed
Roskilde Festival logo

Go big or go home!

Juni, 2017 - Roskilde Festival

Udover de andre “små” hyggelige festivaller som Tinderbox, Heartland og Hansted, var TimberNest i år på Roskilde festival som debutanter. 
Vi havde selvfølgelig sørget for LED lys i siderne, som bliver monteret her på billedet.
Fantastisk event – og så er det altid dejligt at blive bedt om at komme igen til næste år. 

Sådan vægter Roskilde TimberNest-værdier:

Sociale funktion
Nordiske design
Bæredygtighed
OUH logo

Hjælper børn på OUH

September, 2016 - OUH

I samarbejde med børnevelfærdskoordinator, Mette Kjær Sorang, har vores TimberNest fået lov til at sprede stemning på børnecancerafdeling på Odense universitetshospital. Vores TimberNest bliver aktivt brugt som mødested, og får de svære samtaler til at lysne en lille smule op.
Børnene her er indlagt i mange måneder eller flere år af gangen. Derfor gør alle sjove nye indslag en stor forskel.

Sådan vægter OUH TimberNest-værdier:

Sociale funktion
Nordiske design
Bæredygtighed

Vil du høre nærmere?

Tag kontakt og hør nærmere om mulighederne for køb og leje af de sociale møbler fra TimberNest. Vi sidder klar til at drøfte dine ønsker og behov.

Kontakt os

Close Menu