Tlf: 30 28 90 09
Dansk design med sociale perspektiver

Dansk design med sociale perspektiver

Dansk Design med stort D

TimberNest er Dansk Design med stort D. De sociale møbler fra TimberNest er designet i Danmark, og bliver konstrueret med håndkraft på Fyn.

Materialerne består primært af træ, der udelukkende kommer fra de danske skove. Det er træsorterne eg og douglasgran, der anvendes i produktionen.

I Danmark fældes der ikke mere træ end den løbende tilvækst, det gør dansk træ til et oplagt valg. Træ er i det hele taget et godt materiale, da det er et af de mest klima- og miljøvenlige råstoffer. Det betyder, at træ næsten ikke belaster atmosfæren med ekstra CO2.

Fusionen mellem det danske og det sociale

TimberNest er en fusion mellem det danske og det sociale – to elementer der passer formidabelt sammen. I Danmark er vi kendt for begrebet “hygge”. Den hygge ønsker vi at understøtte, ved vi med udgangpunkt i vores danske design, producerer møbler, der lægger op til leg og kreativt samspil mellem mennesker.

Vi vil bryde med tiden digitale trends, og skabe en naturlig social platform, hvor hygge og dejligt samvær kan finde sted uden stress og lysende LED-skærme.

Vi vil gøre dansk design til mere end kvalitetshåndværk, simple æstetik og skarpe linjer. Vi vil lade designet fusionere med en vision. En vision om at bringe folk tættere sammen og skabe autentiske relationer.

Det danske byrum

Dansk Design og de sociale perspektiver vægtes også højt af Odense Kommune. Kommunen valgte i slutningen af 2017 at indkøbe 6 TimberNest. Det danske design pryder nu Odense bymidte som en del af projektet “Sammen om centrum”.

Projektet har til formål at bringe de odenseanske borgere tættere sammen og skabe hygge, bl.a. i Kongensgade Nord.

De sociale møbler skaber et anderledes indtryk af Odenses gågader, og giver det øvrige byrumsinventar et samlet løft.

Danish Design Award

TimberNest er blevet nomineret til Danish Design Award i kategorien “Feel Good”. Det er naturligvis en nominering, der gør os stolte, og glæder os uendeligt meget.

Kategorien indeholder produkter og løsninger, der taler til vores følelser og sanser. og simpelthen giver en sublim oplevelse.

Prisen hylder den evne design har til at fryde vores intellekt, sanser og hjerte.

Close Menu