fbpx
Ring til til os på Tlf: 71791102

Cases: 

Her ser du et udpluk af de kunder og steder vi har leveret vores intereaktionsskabende møbler til: 

 “Det Vilde Strøg” – Nykøbing Falster

I starten af april 2020, leverede vi 2 TimberNest’s til “Det Vilde Strøg”. Det er et frodigt nyt område der forbinder de tre boligselskaber; Boligselskabet Fjordparken, Nykøbing F. Boligselskab and Boligselskabet Vendersbo med hinanden. Projektet var en del af en nyrenovering af parken, der danner mødested for områdets mange beboere. 

Budget: 17 mio. kr. 

Bygherrer: Guldborgsund Kommune, Boligselskabet Fjordparken, Nykøbing F. Boligselskab and Boligselskabet Vendersbo

Roskilde Festival 2019

I juli 2019 fik vi til opgave at gøre vores interaktionsskabende møbler festivalvenlige, og leverede derfor 6 TimberNest til Roskilde Festival med  installeret LED-lys. Denne specialopgave var en del af festivalens opvarmningsområde og skabte en ekstra hyggelig stemning om aftenen, især når lysene i møblerne blev tændt. 

Møblerne blev leveret og installeret af TimberNest.

Kunde: Roskilde Festival

Torvet i Nykøbing Falster – Guldborgsund Kommune

I juni 2018 leverede vi 3 TimberNest til torvet i Nykøbing Falster. De udendørs sociale møbler skulle skabe ophold i byens rum – til glæde for byens borgere og udsalgssteder. Møblerne har siden introduktionen været en fast attraktion for nysgerrige individer. Byrumsinventaret har også skabt ramme omkring nogle af de mange arrangementer byen holder i løbet af sommeren. Bl.a. DM i landevejscykling, og flere sommerkoncerter. 

Bygherrer: Guldborgsund Kommune

“Sammen om Centrum” – Kongensgade i Odense

I 2017 leverede vi 6 TimberNest møbler til projektet “Sammen om Centrum” i Kongensgade Nord i Odense. De sociale byrumsmøbler blev indkøbt som en del af en indsats for at skabe ophold og mere liv i den nordlige del af gågaden i Odense, og har siden været fast byrumsinventar i bydelen. Møblerne er produceret i dansk egetræ, og produceret i Odense.

Bygherrer: Odense Cityforening, Odense Kommune

 

Vil du høre mere?

Kontakt os her: 

 

Kontakt os

Luk menu