Tlf: 30 28 90 09
Byrumsinventar der skaber socialt og kreativt samspil

Byrumsinventar der skaber socialt og kreativt samspil

TimberNest kan passe ind i mange forskellige miljøer. Både som fællesskabende byrumsinventar, den kreative indretning på arbejdspladsen eller hjemme i haven. Derfor ses det også, at både virksomheder, kommuner, forskellige institutioner, foreninger, festivaler og privatpersoner har taget godt imod de sociale møbler.

TimberNest kan passe ind i alle de settings, hvor man ønsker at bringe folk tættere sammen i autentisk og legende samspil. De sociale møbler repræsenterer et alternativ til den digitaliserede verden, og fungerer som en naturlig social platform.

Odense Kommune valgte i november 2017, at indkøbe seks TimberNest sammen med Cityforeningen og Cityhuset. De seks møbler blev placeret rundt omkring i Odense bymidte og Kongensgade Nord som byrumsinventar.

Odense Kommune gjorde TimberNest til en del af projektet “Sammen om Centrum”. Et projekt som er initieret af By- og kulturforvaltningen i samarbejde med Cityhuset og Cityforeningen. Projektets formål er at skabe et rum for hygge, fællesskab og nærvær.

Her kan du læse mere om det sociale møbel fra TimberNest.

Byrumsinventar i dansk design med et bæredygtigt tvist

TimberNest er dansk design med stort D. Alle møbler er produceret i hånden i Danmark med øje for detaljen.

Der anvendes udelukkende dansk træ i produktionen. Det er ikke tilfældigt, at der netop anvendes dansk træ, når de sociale møbler skal produceres. I Danmark bevares skovarealerne. Der bliver ikke fældet mere træ end der løbende er tilvækst. Bevarelsen af de danske skovarealer skaber den grundlæggende forudsætning for at træet er CO2-neutralt. Træ er verdens mest klima- og miljøvenlige råstof. Træ påvirker næsten ikke atmosfæren med ekstra CO2.

Byrumsinventar

Det Bornholmske byrum

Det er ikke kun i Odense, at TimberNest anvendes som byrumsinventar. Bornholms kommune har også indkøbt et af de sociale møbler til solskinsøen.

TimberNest vil uden tvivl passe godt ind på det naturskønne Bornholm med de mange flotte seværdigheder og attraktioner.

Allerede i 2016 da vi besøgte Bornholm og præsenterede TimberNest for bornholmerne, heriblandt Borgmesteren, oplevede vi en utrolig positiv feedback på det sociale møbel og visionen bag. En vision som Bornholm gerne vil repræsentere:

Hos TimberNest ønsker vi, at udfordrer måden vi er sociale på. Vi vil engagere os i det autentiske samspil mellem mennesker ved at designe møbler, der stimulere naturlig socialisering.

 

Byrumsinventar Bornholm

Odense Universitetshospital

Det er ikke kun kommunerne, der anvender TimberNest som byrumsinventar. Odense Universitetshospital har valgt at købe en af de sociale møbler til deres børnecancer afdeling.

TimberNest skal bruges aktivt som mødested, og få de svære samtaler til at lysne en smule op. Børnene på afdelingen er ofte indlagt i længere perioder, derfor kan TimberNest forhåbentligt skabe mange gode og hyggelige stunder for børnene.

Andre muligheder

TimberNest gør det bestemt godt som byrumsinventar, men det er ikke kun i byrummet et TimberNest pynter, og skaber liv og glade dage.

En TimberNest egner sig også godt foran hovedindgangen til en virksomhed, i foyeren eller som en del af kontorinventaret. Som virksomhed kan du sende et klart og tydeligt signal om de værdier I gerne vil repræsenterer. TimberNest kan samtidig bidrage med et skabe et godt fællesskab på arbejdspladsen, hvor relationerne styrkes og det kreative samspil vokser.

TimberNest som socialt møbel passer også glimrende ind på festivalen. En festival handler om god musik, hyggelige stunder med de mennesker du holder mest af og her er TimberNest et oplagt valg.

Close Menu