Leje af møbler

Den perfekte løsning til midlertidige behov for udendørs møbler.

Det skal være nemt at skabe levende og legende udendørs miljøer

Skal du holde et kulturarrangement? Har du brug for ekstra siddepladser og stemning i højsæsonen? Eller har du behov for at skabe liv på torve, i parker eller gågader i en længere periode? Så kan du nemt leje vores møbler på månedsbasis eller årsbasis. Find ud af om leje er den rigtige løsning for dig her på siden eller kontakt os for at høre mere om mulighederne. 

Leje på månedsbasis

Bindingsperiode på min. 1 måned
Fra 2.950 Månedligt
  • Levering & afhentning
  • God til events og sæson

Leje på årsbasis

Spar penge ved at leje i 12 måneder
Fra 950 Månedligt
  • Service én gang årligt
  • Gratis levering til døren
Nyhed

1

Perfekt til sæsonbehov

Ved at leje møblerne kan du som arrangør få dækket dit behov uden at skulle ud og investere en hel masse penge og bøvle med opbevaring eller videresalg, når behovet for dem ikke længere er der.

2

Mere bæredygtigt

Ved udlejning udnyttes de ressourcer, der er brugt til at producere møblet længst muligt, da ét møbel kan udlejes til flere kunder i dets levetid. Jo længere tid møblet kan cirkulere, jo flere ressourcer spares der.

3

Vedligeholdelsesfrit

Når du lejer møbler, slipper du for at skulle stå for omkostningerne og bøvlet med at vedligeholde dem. Det står vi nemlig for. På den måde får møblerne den rigtige vedligeholdelse og du sparer tid og penge.

Ideel til byrum og parker

Leje af møbler på årsbasis

Skab liv på torve, i parker eller gågader med anderledes møbler i et sprødt design. Vi leverer møblerne til den adresse du ønsker og udøver service på dit møbel én gang om året, så det fremstår pænt i byrummet.

Alt hvad du skal bekymre dig om er den årlige leje, som varierer alt efter hvilket møbel du vælger at leje. Vores udlejningsmøbler er alle i douglas gran. 

Ideel til kulturarrangementer og sæson

Leje af møbler på månedsbasis

Skab stemning og glade minder for sommerferiegæsterne, festivalgængerne eller de besøgende på julemarkedet med vores sociale møbler. Vi leverer møblerne til den lokation du ønsker og henter igen, når lejekontrakten slutter. 

Alt hvad du skal bekymre dig om er den månedlige leje, som varierer alt efter hvilken type møbel du går med. Vores udlejningsmøbler er alle i douglas gran.